Als dagvoorzitter

Bezoekers herinneren zich de sfeer, setting, of te wel de ambiance van jouw evenement. Hun bijzondere ontmoetingen en waardevolle contacten die ze opdoen. Dit in combinatie met inhoudelijk inspirerende sprekers, de presentator, workshops en of activiteiten zorgt ervoor dat jouw evenement voldoet aan de verwachting én het succesvolle gevoel waarmee de bezoeker van jouw evenement naar huis gaat. 

Mijn rol

Als dagvoorzitter of moderator bepaal ik samen met jou de toon om de meest optimale ervaring voor je bezoekers te creëren. Dit kan ik, doordat ik met jou afgestemd heb wat jouw verwachtingen zijn en welke doelen je met je evenement wilt bereiken.  Ik neem de kleur van de dag aan om zo de beste interactie met het publiek te hebben. Ik faciliteer en ondersteun, wanneer gewenst gedurende het hele proces, voor het juiste resultaat. Het juiste resultaat, dat bepaal jij!

Hoe ik als moderator ben?

Mijn stijl is open en leidt ongemerkt en met zakelijke insteek. Ik heb een natuurlijk manier om te zorgen voor de structuur en de interactie met het publiek. Ik modereer met verschillende (werk)vormen en betrekt het publiek bij de sprekers. 

Mail of bel me voor meer informatie of boekingen.

Advies nodig over uw evenement?

Ik kan je ook ondersteunen met het vormgeven van je programma en de voorbereiding zodat je nog meer rendement uit je idee voor een evenement haalt. Neem contact op zodat we kunnen onderzoeken of ik wat voor je kan betekenen.

Rode loper 2018

Martine Witteveen | contact@martinewitteveen.nl | 06-46293192

Handelsregister: KvK69966907