“Joy is the essence of succes”

Zo begon ik mijn kennisatelier Human Capital als moderator afgelopen donderdag (12-9-2019) dat ik ter ere van mijn afscheid mocht organiseren. Want ik heb gezien dat de mooiste successen en samenwerkingen plezier en passie als basis hebben gehad.

Na 6 jaar stop ik met de prachtige rol van tafelsecretaris/programmamanager Human Capital bij Cleantech Regio. Een rol waarin ik allerlei partijen rondom ondernemers, onderwijs en overheid heb mogen verbinden, zodat we ons sámen inspanden om ‘de laagste werkloosheid van Nederland’ te behalen of ‘Iedere werkgever het talent wat het nodig heeft’.

Ik heb (nog steeds) een enorm gevoel van rijkdom door de energie en verbinding die er was tijdens de bijeenkomst. Vanuit de héle regio, vanuit allerlei rollen en functies en organisaties waren jullie er. Ik zag het plezier om elkaar weer te zien. Hoorde al her- en vernieuwing van relaties. En zag nieuwe ideeën opborrelen. Mijn motto “ik help je met het maken van succesvolle verbindingen” was direct zichtbaar bij de 60 aanwezigen.

De aandacht die ik kreeg was overweldigend. De mooie woorden en complimenten. De kado’s en persoonlijke boodschappen op de kaartjes. Alle welgemeende gelukswensen voor deze volgende stap in mijn loopbaan.

DANK! Dank aan iedereen die er was. Dank aan iedereen die er in gedachten en aandacht bij was maar niet fysiek.

En heel veel dank aan Wendy Dienske, Iris van Kamp, Shira van der Werf, Bas Mennink, Christian Lorist, Ivar van Asten, Gerrie van Sunder, Suzanne Reep en Erik Havekort voor de bijdrage aan het programma van het kennisatelier. Heel veel dank aan mijn fijne collega’s met wie ik al die jaren samen heb mogen werken om Cleantech Regio steeds meer vorm te geven.

Mijn verdere loopbaan ga ik invullen als moderator, dagvoorzitter en strategisch adviseur (zoals je hier op mijn website kan lezen). Ik ontmoet je graag vanuit die rol!

tot weerziens!