Welke stap zet jij vandaag?

 

Exact 10 jaar geleden ging mijn verhuiswagen van Amsterdam naar Twello voor een nieuw avontuur. In 10 jaar is er veel gebeurd en veranderd. Heel veel mooie momenten en ervaringen om te koesteren. Ook veel verdrietige, uitdagende en frustrerende zaken. Zowel de positieve als de negatieve leiden telkens tot nieuwe stappen in mijn leven. Ze bewegen me. Laten mij groeien. Maken mij dankbaar. 

Wat er de afgelopen 10 jaar is gebeurd had ik nooit, maar dan ook nooit zo kunnen bedenken van tevoren. In mijn gedachten had ik het anders bedacht. Ik ben dus gestopt met lange termijn plannen maken. 

Leven en liefhebben in het hier en nu. Volgen van mijn 💜 en intuïtie zijn met de dag belangrijker. Betekent dat ik dan geen dromen, doelen of verlangens heb? 

Zeker niet! 

Het betekent voor mij elke dag afstemmen of het klopt wat ik doe. En het betekent ook vooral meer doen wat ik wens en wil en bedenk en voel. Die stap ga ik de komende jaren elke dag maken. Het doen leidde vandaag tot het ontwerpen van mijn logo en bestellen van visitekaartjes. Een mooie stap in mezelf meer zichtbaar maken. In mijn talent en kracht staan als dagvoorzitter en facilitator, strategisch adviseur en sparringpartner en hier volop voor gaan. 

En hoe zit het met jou? Welke stap zet jij?