PODCAST “Zaken die zin geven” 

In deze podcastserie interviewt Martine experts over zakelijke zingeving, bewust-zijn en persoonlijk leiderschap. Ik geef je informatie en inspiratie om écht meer waarde te geven aan jouw, professionele, leven.

NU te koop!

Een boek van Martine over hoe je de FUN weer in vergaderen brengt. Met uitgebreide uitleg en veel tips voor zowel de online als live vergaderingen!

Bestel nu voor slechts €14,99 via:

 

Martine Witteveen
FUNgaderen
€14,99 Paperback

Over FUNgaderen. Overleggen met plezier.

Nederlanders zijn vergadertijgers. Dat waren we al in live settings en dat zetten we online door. Vergaderingen kunnen fijn en succesvol zijn en even zo vaak komt het voor dat het een frustrerend moeras is. Dat is jammer omdat wanneer men met plezier vergadert het de betrokkenheid vergroot, de efficiëntie toeneemt, je doelen behaald en het de inzet vergroot. Dit is makkelijker te realiseren dan je wellicht denkt én iedere deelnemer heeft hier invloed op. Dit boek staat boordevol tips om de FUN weer in vergaderen te krijgen.

Van vergaderen naar FUNgaderen

Martine Witteveen helpt je aan de hand van een aantal onderwerpen die met de voorbereiding, uitvoering én opvolging van een vergadering te maken hebben, van jouw vergadering een FUNgadering te maken. Eenvoudig toe te passen in je eigen werk en met herkenbare voorbeelden uitgelegd..