Wil je contact met Martine?

Heb je een vraag of wil je meer weten over iets wat je hebt gelezen of gezien. Zit je met een uitdaging waar je het met mij over wilt hebben.

Je kunt gewoon contact met mij opnemen. Het mag concreet zijn of nog wat vaag voor jouw gevoel. Samen ontdekken we waar je werkelijke behoefte zit. Dit kan voor jezelf zijn of iets wat speelt binnen jouw organisatie. Laten we het erover hebben als we contact hebben.

Ben je een mailer? Schroom niet om mij een mailtje te sturen met je vraag of uitdaging, een probleem waar je tegenaan loopt. Je kan mij bereiken via de mail op contact@martinewitteveen.nl (klik op de link dat is het makkelijkst).

Liever via een telefoon contact dat kan ook.

Mocht je willen bellen dan kan dat op nummer 06-46293192. Ik luister geen voicemail af (dat vergeet ik altijd) dus dan hoor je de boodschap stuur mij een berichtje. Dat mag je natuurlijk ook gelijk doen. Je kan mij via whatsapp | Signal | Telegram bereiken. Binnen 2 werkdagen zal ik dan contact met je opnemen. Mocht je aan kunnen geven wanneer ik jou het beste kan bereiken dan houd ik daar rekening mee.

Misschien vindt je het fijner om gelijk een afspraak met mij in te plannen. Via de calendly agenda kun je dit doen. Je ziet de kalender hieronder verschijnen.

Of gewoon het contact formulier invullen natuurlijk. Die komt rechtstreeks in mijn mailbox. Dan zal ik ook binnen 2 werkdagen contact met je opnemen.