Sinds het overlijden van mijn moeder bijna 10 jaar geleden is mijn reis naar binnen écht begonnen. De grote veranderingen ín mij. De weg naar mijn authentieke kern. Stap voor stap. Alles daarvoor was slechts ter voorbereiding hierop.

Het innerlijk werk of persoonlijke groei bestond uit vele uren coaching, vele vormen van training, workshops, lichaams- en ademwerk, energetisch werk, yoga, meditatie, retraites. En nog steeds investeer ik continue in mijzelf.

Steeds dichter kom ik bij mijn authentieke kern, zie en ervaar je mij echt. Ik ervaar betere relaties, geef mijn spiritualiteit vorm, voel mij zelfverzekerd, rustiger en veel gezonder, Ik sta met vertrouwen in het leven.

En geloof mij, zo heb ik mij nog nooit eerder gevoeld.

En dat terwijl ik ook het nodige heb meegemaakt met rouw, scheiding, co-ouderschap, familietoestanden, ontslag, bijna burn-out, verhuizingen door het land heen, geen werk corona-tijd.

Ik gun jou dit gevoel van met vertrouwen jouw plek in de wereld innemen ook. Je kunt transformeren. Je kunt vanuit je hart gaan leven. Je mag het!

Martine’s Zaken die zin geven staat voor persoonlijke groei en leiderschap. Vanuit zakelijke zingeving en bewust-zijn.

Nog niet lang geleden werd mij oa door Human Design reading duidelijk dat wat ik al heel mijn leven meemaak; namelijk het ervaren, experimenteren, vallen en opstaan, Trial & Error. Dat is wat bij mij hoort. Het leert mij veerkracht en doorzettingsvermogen te tonen en mijzelf te leiden. En dit te gebruiken in de trainingen, coaching of evenementen. Ik heb een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Deze kwaliteiten samen maken dat ik een energie in beweging zet. Een energie die zorgt voor transformatie vanuit het hart gedragen.

Wie ik ben?

Een gedreven, intuïtieve, creatieve, warme en gepassioneerde vrouw van iets na het midden veertig. Moeder/co-ouder van een mooie dochter van 11 jaar. Partner van Richard, vriendin dochter en zus. Je mag mij midden in de nacht voor sushi en een knuffel wakker maken. De zonsondergang aan de Noordzee blijft mij keer op keer ontroeren. Leven in een camper in totale onafhankelijkheid is mijn droom.

Leven is het meervoud van lef is mijn lijfspreuk.

Taboes zijn er om doorbroken te worden.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Ik geloof in liefde.