Zolang als ik mij kan herinneren kan ik niet tegen onrechtvaardigheid. Soms merkte ik dat het een subtiel gevoel van ‘niet pluis’ was, maar vaak genoeg ook zeer expliciet ‘dit klopt echt niet’ gevoel.

Ik ben voor gelijke kansen voor iedereen. En ik ga daarover keer op keer het gesprek aan wanneer ik merk dat je een betere versie van jezelf in je hebt. Ik daag mensen uit tot groei.

“De wereld van vandaag vraagt om een andere energie. We leven, wonen en werken in een samenleving in transitie.”

Hierdoor motiveerde ik onbewust groeimomenten voor de ander om jouw plek in te nemen die jij verdient. Van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam. Ik sta op mijn plek als leider en nodig jou uit om te groeien. Transformatief, ambitieus en hartgedragen.

Mijn drijfveer is samen aan een wereld te werken waar gelijkwaardigheid, diversiteit, aandacht en respect voor elkaar geen onderwerp van gesprek meer hoeft te zijn. Samen werken aan de wereld van morgen.

Multi passionate person zo beschreef iemand mij en ik vond het treffend passen. Een brede belangstelling en kennis van veel zaken.

De focus in mijn werk ligt op trainer|coach Brain&Mind aanpak® en dagvoorzitterschap.

Ik vervul de verschillende rollen met evenveel plezier. Ik bruis en bubbel altijd van de ideeën en zie voor iedereen de kansen. Ik denk graag mee in vernieuwingen en werk op die plekken die iets ‘anders willen’ maar nog niet precies weten wat. Ik zet dan mijn talenten van helder weten, voelen en analytisch vermogen in om te ontdekken wat nodig is.

Martine’s Zaken die zin geven staat voor persoonlijke groei en leiderschap. Vanuit zakelijke zingeving en bewust-zijn.

Nog niet lang geleden werd mij door human design duidelijk dat wat ik al heel mijn leven meemaak namelijk ervaren, experimenteren, vallen en opstaan, Trial & Error is wat bij mij hoort. Het leert mij veerkracht en doorzettingsvermogen te tonen en mijzelf te leiden. En ik ben een spons voor kennis. Ik lees en leer makkelijk. Heb een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Dit tezamen maakt dat ik als dagvoorzitter, trainer en coach een energie in beweging zet, ik noem het transformerend en hartbedragen leiderschap.

Wie ik ben?

Een gedreven, intuïtieve, warme en gepassioneerde vrouw van iets na het midden veertig. Moeder/co-ouder van een mooie dochter van 11 jaar. Vriendin, partner, dochter en zus. Je mag mij midden in de nacht voor sushi en een knuffel wakker maken. De zonsondergang aan de Noordzee blijft mij keer op keer ontroeren. Leven in een camper in totale onafhankelijkheid is mijn droom.

Leven is het meervoud van lef is mijn lijfspreuk.

Taboes zijn er om doorbroken te worden.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Ik geloof in liefde.