Mijn Verhaal

Het applaus klonk nog na in mijn oren toen ik de zaal uitliep van de eerste TedX Apeldoorn. Na vele online TedTalks is zo’n zaal ervaring toch echt wat anders. De inspirerende verhalen van dichtbij écht te kunnen voelen. Ik zei tegen mijn vriendin, ik wil ook voor zo’n zaal staan, zo’n evenement presenteren of speech houden. Waar die wens ineens vandaan kwam, geen idee het kwam recht uit mijn hart en zo begon mijn reis…..

Vanaf 2001 werk ik in de (semi)publieke sector als strategisch adviseur of programmamanager.

De inhoud:

– Complexe vraagstukken analyseren

– Richting uitwerken voor een vervolg

– Draagvlak en dialoog organiseren

– Verbetering of start maken met de nieuwe richting

– Zorgen dat het goed georganiseerd wordt

contact

Na die bewuste TedX Apeldoorn meldde ik mij aan bij Toastmasters en ben ik het speechen en presenteren gaan (be)oefenen. Gaandeweg merkte ik dat mijn houding en manier van presenteren in vergaderingen en bijeenkomsten anders werd. Het ging me steeds natuurlijker af met meer flair en overtuigender taalgebruik. Ongemerkt pakte ik nog vaker de rol van gespreksleider en toen kwam het moment dat iemand mij vroeg ‘Kan ik je ook inhuren?’. Ik kreeg lichtjes in mijn ogen, mijn hart ging sneller kloppen. Ik ging AAN.

Het (bege)leiden van bijeenkomsten van 10 tot …. personen is wat ik het beste kan. Het gesprek leiden en jou helpen in het proces wat eraan vooraf gaat. Wat speelt er in de organisatie wat je wilt bespreken. Wat wil je bereiken met jouw bijeenkomst. Dit strategisch organisatorische advies hoort erbij. Een bijeenkomst is onderdeel van een groter geheel. Er is een behoefte, een aanleiding. Vanaf dit punt geven we het samen vorm.

Ik help je met het maken van succesvolle verbindingen, het creëren van verbondenheid. Als we elkaar écht zien, horen en waarderen dan zullen we samen willen werken aan onze gemeenschappelijke doelen. Bijeenkomsten organiseren is hiervoor een middel. Het doel is vaak veel groter. Ik help je met deze doelen te realiseren. Als gespreksleider, strategisch adviseur en procesbegeleider.

Wie ik ben?

Een gedreven, intuïtieve, warme en gepassioneerde vrouw van midden veertig. Moeder/co-ouder van een mooie dochter van 9 jaar. Vriendin, partner, dochter en zus. Je mag mij midden in de nacht voor sushi en een knuffel wakker maken. De zonsondergang op Texel blijft mij keer op keer ontroeren. Leven in een camper in totale onafhankelijkheid is mijn droom. Leven is het meervoud van lef is mijn lijfspreuk.

Taboes zijn er om doorbroken te worden. Ik geloof in de liefde. Onrechtvaardigheid en ongelijkheid kan ik niet tegen. Ik draag bij aan de empowerment van vrouwen én mannen, gelijkwaardigheid. Bijdragen aan een betere wereld is mijn grote drijfveer.

Contact