Een pop-up studio in het Apeldoornse Omni-sport met Jet-Net & TechNet.
Ik voel me een geluksvogel dat ik deze week 2 prachtige passies van mij mocht combineren. Voor Jet-Net & TechNet. Verbind ik scholen met technisch bedrijfsleven en dit kon ik afgelopen dagen combineren met mijn passie en vak #onlinemoderator.

We verzorgden een Meet-up én een nieuwe activiteit TechTalks. Omdat we allerlei nieuw beursmateriaal in Omni-sport hadden staan voor Vakkanjers Live (die niet door kon gaan) hebben we er gebruik van gemaakt door een studio te creëren.

We hebben wederom ervaren en geleerd hoe belangrijk het is jongeren/kinderen al heel vroeg techniek echt te laten ervaren, doen en onderzoeken. Dat is echt hoe de beeldvorming positief blijft over techniek, technologie. Beelden doen ertoe echter ervaren nog meer!

 

Veel dank voor de deelnemers aan de Meet-up + TechTalk en de gasten oa  Monique ter Steege van de Veluwse Onderwijsgroep,

Erik Haverkortvan Ride-On Tire Protection, Marijn van Dongen en Jeroen Collignon van Platform Talent voor Technologie en collega regiocoördinator Marike van Wezenberg-Plas.

#onlinemoderator #techniek #jongeren #7werelden