Wie ik ben?

Een gedreven, intuïtieve, creatieve, warme en gepassioneerde vrouw van iets na het midden veertig. Moeder/co-ouder van een mooie dochter van 11 jaar. Partner van Richard, vriendin dochter en zus. Je mag mij midden in de nacht voor sushi en een knuffel wakker maken. De zonsondergang aan de Noordzee blijft mij keer op keer ontroeren. Leven in een camper in totale onafhankelijkheid is mijn droom.

Leven is het meervoud van lef is mijn lijfspreuk.

In mijn leven heb ik al een hele reis gemaakt. Qua loopbaan en privé.

Mijn Human Design geeft aan dat ik leer door te ervaren (Generator 3/5). En dat ik het geleerde weer door mag geven aan jou. Samengevat zit mijn (werkende) leven vol ervaringen. Prachtig mooi extatisch, liefdevol, in flow en vol verbinding, (zakelijke)successen, mijlpalen en topmomenten. En ook die ervaringen die diep verdrietig, frustrerend of mij veel boosheid lieten ervaren. 

Ik heb een goed ontwikkeld analytisch vermogen, creativiteit en verbindingsvermogen. Deze kwaliteiten samen maken dat ik een energie in beweging zet. Een energie die zorgt voor transformatie vanuit het hart gedragen.

Elke (werk)ervaring heeft me inzichten gegeven die ik mag delen met jou, jouw organisatie, ten behoeve van jouw vraag. 

Wil je wat concreter idee hebben welke rol ik zou kunnen vervullen?

Om je een beeld te geven, je zou mij in een rol van procesbegeleider kunnen betrekken of juist vanuit een helicopterview aansturen van een proces of project, een samenwerking opzetten tussen meerdere partijen. Daar waar het als ingewikkeld wordt ervaren, floreer ik het best.

Afgestemd op vraag en behoefte van organisatie, team en mensen.