Groeien kunnen we eindeloos, als mens en ook samen in organisaties.

Elk moment kent een kans om van te leren, jezelf te ontwikkelen. Training en coaching op maat geef ik op basis van de kennis van ons brein, het leiden van ons bewustzijn, ontrafelen van patronen en gebruik maken van de mindset switch. Individueel of in kleine groepen.  

Kun je het je nog herinneren? Wanneer was jij in een flow. De tijd verloren omdat je met iets bezig was wat je helemaal in beslag nam. Hoe voelde je je toen? Wat gebeurde er met je? Je leefde even helemaal vanuit jouw diepste eigenheid. Vanuit die energie die je hart een sprongetje laat maken.  

Misschien ervaar je dit voor jou gevoel veel te weinig? Dat is te verklaren, wij zijn gewoonte dieren. 80% van de tijd doen we de dingen die we doen onbewust. Of dit nu thuis of op je werk is. We leven op basis van de gewoonten en patronen die we al van heel jongs af aan ons eigen hebben gemaakt.

En zo leven we met elkaar in een systeem van patronen. 

Je verlangt naar meer positieve zaken in jouw leven. 

Of dit nu met je werk, loopbaan of privé, relaties, sport of vrijheid te maken heeft. Je voelt ergens dat het anders mag en kan. Je krijgt telkens net niet gedaan wat je graag wenst. 

Je hebt waarschijnlijk ook al verschillende coachingstrajecten gedaan. Trainingen tbv persoonlijke of professionele ontwikkeling. En toch lukt het nog niet volledig. 

De basis van mijn begeleiding in coaching en trainingen is die van het brein&bewustzijn. Of te wel neurowetenschappen en kwantumfysica. Daarnaast heb ik legio ervaring in meer lichaamsgericht oefeningen , yoga en ademhaling, systemisch werk en tantrische oefeningen. 

Wil jij eens over jouw verlangen, vraag, probleem of uitdaging sparren. Voel je dan welkom.

Wil je investeren in je persoonlijke ontwikkeling maar je weet nog niet hoe. Bel, mail, app mij gerust. Een verkennend gesprek naar wensen en mogelijkheden houd ik graag met je. Zonder verplichtingen.

Hier vindt je de mogelijkheden om met mij in contact te komen. 

Mocht je al meer weten over jouw behoefte dan zou je kunnen kiezen voor een van deze opties.

Ik heb 2 smaken die ik als vast aanbod heb. 

Diepe duik intensive 3 uur obv jouw vraagstuk (eventueel afgesloten met massage) 

Proeverij How does your Brain sabotages your (work)day. 3 uur workshop online (of live) om te ervaren hoe ik werk en een eerste stap te maken in het leven vanuit jouw verlangen.