Afgelopen zondag bracht ik een dag in stilte door. Een stilte retraite dag bij mijn yoga school. De hele dag niet praten. Geen telefoon. Geen oogcontact. Geen knikjes naar elkaar. Niet vriendelijk de deur open hoeven houden. Echt op jezelf en in jezelf zijn. In meditatie, yin yoga en yoga nidra en een lekkere langzame wandeling in het bos. Heerlijke lunch met volle aandacht eten.

Wat doet dit met je als je dit leest?

=> Tof wil ik ook!

=> Oef daar moet ik niet aan denken!

=> Dat klinkt pittig

=> Spannend maar dat zou ik wel eens willen ervaren?!

=> Waar kan ik mij aanmelden?

10 jaar geleden had je mij niet moeten vertellen dat ik een dag in stilte zo zou doorbrengen. Ik had je werkelijk waar voor gek verklaard.

Moed is de bereidheid de confrontatie met lichamelijke, mentale pijn, tegenslag, onzekerheid en angst aan te gaan en te doorstaan.

=> Zo zie ik eruit na een dag in stilte. Verzacht. Warm. Rust.

Het vergt moed een dag in stilte door te brengen.

De woorden van mijn yoga docent Menieke de Ruiter in een post gisteren en in de les gisteravond. Ze kwamen bij mij binnen want zo had ik er nog niet eerder naar gekeken.

Als ik terugga in het proces dat ik in de afgelopen 10 jaar heb doorlopen dan vat MOED het wel erg goed samen. Als je de weg naar binnen bewandelt door bijvoorbeeld een coach te nemen, een training in persoonlijke ontwikkeling, ademwerk, yoga, leiderschapsprogramma, ijsbad, systemisch werk, spirituele groei, energetisch werk, meditatie of welke andere training je maar hebt waarbij je naar jouw gedrag, jouw patronen, jouw manier van werken en leven kijkt en op reflecteert, dat vergt moed.

 

Op die weg naar binnen kom je pijn tegen. Die pijn aankijken vergt moed. Om vervolgens te veranderen, vergt moed. Om jezelf dan te laten zien, vergt moed.

In 10 jaar tijd heb ik heel wat aangekeken op mijn weg naar binnen. En dat stopt niet. Het is het pad van mijn leven, ons leven om die pijnen aan te kijken en te transformeren. De weg naar mijn échte ik, mijn authentieke ik. Niet meer conformeren, doen alsof, meedoen of pleasen.

Be Your Authentic Self (training/coaching)

Heb jij ook de moed de weg naar binnen te bewandelen? Jouw gedrag, patronen, aangepastheden te onderzoeken. Misschien loop je ergens tegenaan in je werk, relaties, wil je iets maar lukt het maar niet, voel je je onzeker of misschien ben je nieuwsgierig hoe je verder kunt groeien.

In mijn coaching en training gebruik ik de kennis van neurowetenschappen en kwantumfysica om jou te begeleiden naar jouw authentieke zelf. De kennis van het brein en bewustzijn.

Wees je bewust dat het levens veranderend kan zijn!

  • Je relaties verbeteren

  • Je wordt succesvoller in je werk / bedrijf / ondernemerschap

  • Je zelfverzekerdheid neemt toe

  • Je voelt je meer in balans

  • Je maakt duidelijkere keuzes voor jezelf die écht bij jou horen

  • Je voorkomt burn-out, je voelt je mentaal fit

  • Je aantrekkelijkheid op velerlei gebied vergroot

  • Je gezondheid verbetert

Als je dit jezelf gunt dan ben je zeer welkom bij mij! 😉


Tekening door mij gemaakt

Tekenen deed ik vroeger veel en nu……


💡💡TIP / warme aanbeveling💡💡

Woon je in de buurt van Twello (Apeldoorn, Deventer, gemeente Voorst)! Dan kan ik je de yoga lessen van Menieke de Ruiter zeer aanbevelen. Yin yoga, Hatha yoga, YIN-Yang yoga, trauma sensitieve yoga, stilte dagen, XXL sessies op zondagen of kickboksen. Kijk op haar website FeelgoodFabriek voor meer info.


Recensie over mijn inspiratiesessie Brain&Mind