Zo tussen het inpakken van de camper en werken door schrijf ik deze laatste nieuwsbrief voor de zomer ingaat.

Een nieuwsbrief waarin ik graag wil terugblikken op het afgelopen halfjaar. Het eerste halfjaar waarin ‘Martine over Zaken die zin geven’ vorm krijgt. Een half jaar aan nieuwsberichten hier op LinkedIn. Een half jaar met fijne opdrachtgevers voor evenementen die ik mocht leiden als dagvoorzitter. In een half jaar 8 mensen uit mijn netwerk mogen interviewen voor mijn podcastserie over leiderschap, zingeving, bewustzijn, de wereld mooier maken, impact maken en (de) kunst van het leven en innovaties. Een half jaar verder in het bouwen van de community van 75InQ, (top)vrouwen zijn nodig om de energietransitie te realiseren. In een half jaar van idee naar realisatie van het evenement; het eerste Vrouwen Tantra Festival in Nederland met meer dan 100 vrouwen!

Ook het (half)jaar van (verder) investeren in mijn onderneming en ondernemerschap met het traject Betekenisvol ondernemen met mijn tribegenoten onder reisbegeleiding van Wiebe Bakker.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Aan de vooravond van de zomer droom en plan ik het najaar in.

Voorbereidingen voor trainingen, workshops die ik als leiderschapsmotivator aan ga bieden. Dagvoorzitter klussen bij congressen én zelfs al reserveringen voor 2023.

Natuurlijk is het niet allemaal hallelujah geweest of is het. Ondernemen is soms een struggle. Netwerken en acquireren. Offertes uitbrengen en afgewezen worden. Ontwikkelen en uitproberen van ideeën, experimenteren. Presenteren van jezelf. Zichtbaarheid. Marketing. Financien.

Iemand zei tegen mij als je jezelf niet wilt ontwikkelen, geen struggles aan wil gaan, dan moet je vooral geen ondernemer worden. Ondernemerschap is één grote ontdekkingstocht in wie ben ik, wat kan ik, wat heb ik te bieden en aan wie. En dat is superleuk, spannend en uitdagend om laagje voor laagje jezelf steeds beter leren kennen. Gelukkig sta ik als ontdekkend, nieuwsgierig en leergierig mens in het leven. Ga ik graag naar de vraag achter de vraag. Bij mijzelf en bij jou. Mijn stapel boeken ligt klaar. De uitdaging om aan bijvoorbeeld mijn website te werken ook. Teksten en oefeningen uitdenken voor de trainingen. Schrijven van artikelen. Ik leer bij en verveel mij niet. En toch ga ik ook vooral stil zijn, mediteren, genieten van het leven en mijn lief en dochter. Mooie festivals bezoeken.

Deze zomer ga ik vanuit de camper verder ontdekken wie ik ben en wat ik jou ga aanbieden vanaf dit najaar. Als dagvoorzitter, gespreksleider en als leiderschapsmotivator. Bouw ik verder aan de communities waar ik actief in ben en zal evenementen (mede)organiseren en leiden. Ook staat er een mooie samenwerking in de kleine schoenen waarin ik met 2 partners jouw businessverhaal ga vertellen.

Als echte Human Design Generator ben en blijf ik een actief bijtje. De gouden draad in al mijn acties, activiteiten is en blijft samen werken we aan de mooiere versie van de wereld van morgen. De dingen die ik doe mogen daaraan bijdragen.

Voor diegenen die deze zomer nog werken en vergaderen……. Iets verder lees je een leuke actie om een van mijn boeken te winnen, of een workshop FUNgaderen……

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Als dagvoorzitter in actie

Een kleine impressie van een aantal evenementen die ik als dagvoorzitter mocht presenteren en ook mede heb georganiseerd.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Podcastserie Zaken die zin geven

Dankbaar dat deze geïnterviewden mijn gast wilde zijn. Dat ze openhartig spraken over hun drijfveren, expertise deelden en inspirerende woorden hadden voor jou, de luisteraar.

Na de zomer wellicht een vervolg….

De podcast is te beluisteren via alle bekende podcastkanalen of via mijn website www.martinewitteveen.nl

Ben je aan het werk deze zomer? Aan het vergaderen? Doe mee aan de zomer FUNgader fotoverkiezing.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

In 2021 schreef ik mijn boek FUNgaderen; overleggen met plezier. Een praktische boek vol inzichtgevende vergadervragen en boordevol tips hoe je het anders zou kunnen doen, dat vergaderen dan. Als gespreksleider en vergaderervaringsexpert had ik de nodige ideeën daarover.

PRIJS!!

5 boeken én 1 workshop FUNgaderen, leer weer overleggen met plezier

Stuur mij voor 28 augustus jouw zomer FUN vergader foto met jouw grootste vergaderuitdaging, ergernis, vraag, behoefte of tip.

Dit mag per mail aan contact@martinewitteveen.nl .

Op 1 september maak ik (via mail en) en op LinkedIn bekend wie de gelukkige FUNgaderaars zijn.